Hoe kunnen we de meerwaarde van ons oefenplatform het best overbrengen bij potentiële klanten?

Gesloten uitdaging - geel

Uitdaging

Netwerk:

Wijsr

Ontwikkelen en aanbieden van een adaptief oefenplatform voor kinderen van de lagere school

Wat is het probleem?

Binnen een start-up wordt er vaak gesproken over product-market fit, hierover wordt gesproken wanneer het product tegemoetkomt aan een voldoende grote vraag in de markt. Wanneer je het product niet meer moet pushen naar de markt, maar de markt vanzelf komt naar het product.

Naast de product-market fit, is language-market fit een belangrijk element. Binnen Wijsr verloopt de communicatie van onze oplossing niet zoals we zouden willen. De boodschap lijkt niet overtuigend te zijn of we bereiken natuurlijk het verkeerde segment van de door ons geïdentificeerde markt.

Wat wordt er verwacht van de oplossing?

We hopen nieuwe inzichten te verkrijgen via bijvoorbeeld een marketing-communicatie plan en enkele stappen te zetten richting language-market fit.

Wil je graag aan deze uitdaging werken?

Ben je professor of assistent en wil je graag met deze uitdaging aan de slag in je vak? Laat je gegevens na en we brengen je in contact met de juiste persoon.

Ben je student en wil je deze uitdaging gebruiken in één van je vakken? Laat je gegevens na en voeg alvast het e-mailadres van de professor of assistent toe. Wij brengen jou in contact met de juiste persoon.

Laat je gegevens na: 

    Praktisch

    Mogelijke onderwijsvormen

    Challenge-based onderwijs, Projectwerk

    Maatschappelijke meerwaarde

    2/5