Hoe kunnen we een coëfficiënt opstellen om aan te geven hoe effectief een software-applicatie gebruikt maakt van een multi-cloud omgeving (bijv. in AWS, Azure, GCP)

Gesloten uitdaging - geel

Uitdaging

Netwerk:

Dome BV

Wij meten de efficiency en optimaliseren de kosten van een cloud-omgeving voor bedrijven die hun applicaties in de cloud brengen.

Wat is het probleem?

We kunnen zoeken naar een rode draad tussen de verschillende beschikbare cloud-platformen door de werking en kost-calculatie te bestuderen met een eenvoudige applicatie en te kijken wat de verschillen zijn.

Wat wordt er verwacht van de oplossing?

Invalshoeken zoeken waarmee we een coëfficiënt kunnen opstellen die uniform werkt over verschillende cloudplatformen heen (selectie van 3 maximaal)

Wil je graag aan deze uitdaging werken?

Ben je professor of assistent en wil je graag met deze uitdaging aan de slag in je vak? Laat je gegevens na en we brengen je in contact met de juiste persoon.

Ben je student en wil je deze uitdaging gebruiken in één van je vakken? Laat je gegevens na en voeg alvast het e-mailadres van de professor of assistent toe. Wij brengen jou in contact met de juiste persoon.

Laat je gegevens na: 

    Praktisch

    Mogelijke onderwijsvormen

    Bachelor of masterproef, Challenge-based onderwijs, Projectwerk

    Maatschappelijke meerwaarde

    3/5