Hoe kunnen we het beleid en buurtbewoners warm maken om mee te werken aan een inclusieve samenleving?

Gesloten uitdaging - geel

Uitdaging

Netwerk:

Groep INTRO Eeklo

Samen met medewerkers, partners en bedrijven maken we bij Groep INTRO werk van persoonlijke groei. Een inclusieve samenleving is hierbij ons doel. We doen dit via tewerkstelling, vorming, coaching en advies.

Wat is het probleem?

De uitdaging is om een plan van aanpak uit te schrijven voor het team Groep INTRO Eeklo om een divers publiek mee te krijgen in ons verhaal (belang van verbinding en herstel).

De visie van Groep INTRO vzw is dat we geloven in een inclusieve samenleving. In Eeklo willen we dat doen via jongerenprojecten en een buurtwerking “Atelier P.”. We zijn ongeveer een jaar bezig met de buurtwerking en willen van hieruit verschillende initiatieven organiseren om mensen mee te krijgen op ons antwoord dat er meer “tijd en ruimte” moet gemaakt worden om als (kwetsbare) mens in deze maatschappij te kunnen meedraaien.

Wat wordt er verwacht van de oplossing?

Een plan van aanpak voor de komende 2 jaar.

Wil je graag aan deze uitdaging werken?

Ben je professor of assistent en wil je graag met deze uitdaging aan de slag in je vak? Laat je gegevens na en we brengen je in contact met de juiste persoon.

Ben je student en wil je deze uitdaging gebruiken in één van je vakken? Laat je gegevens na en voeg alvast het e-mailadres van de professor of assistent toe. Wij brengen jou in contact met de juiste persoon.

Laat je gegevens na: 

    Praktisch

    Mogelijke onderwijsvormen

    Bachelor of masterproef, Challenge-based onderwijs, Projectwerk

    Maatschappelijke meerwaarde

    5/5