Creëer een marketingplan voor een online tinnitus therapie.

Opdracht

Netwerk:

Audiks

Online therapie voor tinnitus en overgevoeligheid voor geluid.

Wat is de opdracht?

Door een marketingplan op te stellen voor het expertisecentrum wil ik aan de wereld laten weten dat er echt iets te doen is aan tinnitus en dat patiënten hiervoor online terecht kunnen bij Audiks. Wetenschappelijk gevalideerde therapieën die effectief werken, zijn nog zeer onbekend bij het grote publiek. Het is dus belangrijk dat we de maatschappelijke visie rond tinnitus van “er is niets aan te doen” switchen naar “het is niet gemakkelijk maar we kunnen goed helpen”. Omdat het expertisecentrum online werkt maar de boodschap voor een breed publiek bedoeld is, komt zowel online als offline marketing aan bod in de opdracht. Ik lever hiervoor de nodige inhoudelijke kennis aan en de bestaande marketing.

Welke ondersteuning kan er verwacht worden?

Er is geen budget voorzien. Inhoudelijke kennis over het onderwerp kan voorzien worden a.d.h.v. online presentaties. Huidige marketingmaterialen zoals gratis tools, e-mailflows, artikels en folder kunnen aangeleverd worden.

Wil je graag aan deze uitdaging werken?

Ben je professor of assistent en wil je graag met deze opdracht aan de slag in je vak? Laat je gegevens na en we brengen je in contact met de juiste persoon.

Ben je student en wil je deze opdracht gebruiken in één van je vakken? Laat je gegevens na en voeg alvast het e-mailadres van de professor of assistent toe. Wij brengen jou in contact met de juiste persoon.

Laat je gegevens na: 

    Praktisch

    Mogelijke onderwijsvormen

    Projectwerk

    Maatschappelijke meerwaarde

    2/5