Maak een marketing- of communicatieplan om wereldwijd potentiële gebruikers van het digitale platform angerheroes.com aan te spreken en uit te nodigen.

Opdracht

Netwerk:

vzw Touché

Touché maakt de wereld positief agressief, door mensen te helpen, inspireren, stimuleren om hun kwaadheid en agressie positief in te zetten.

Wat is de opdracht?

Touché ontwikkelde een eerste versie van angerheroes.com, als manier om de impact van ons werk te kunnen opschalen zonder als organisatie te moeten groeien. Dit platform wordt zowel inhoudelijk als technisch nog verder ontwikkeld. Het platform heeft een wereldwijde ambitie, en heeft daarom nood aan een globaal marketing- en communicatieplan. Er kan vertrokken worden van een aantal eerste stappen die hier in België en Polen al rond gezet werden (we maakten bijvoorbeeld een kort filmpje dat het platform voorstelt, we lanceerden het platform in België samen met de film Cool Abdoul op het filmfestival, …).

Welke ondersteuning kan er verwacht worden?

Voorlopig is er nog geen budget. We kunnen alle info over het ontwikkelingsproces van het platform tot nu delen, en al het materiaal dat tot nu toe al ontwikkeld werd. We kunnen de studenten indien dat nuttig zou zijn ook in contact brengen met de mensen die hier tot nu toe rond gewerkt hebben (Ashoka, ASPI-Re, Societal Platform, Atelier dada).

Wil je graag aan deze uitdaging werken?

Ben je professor of assistent en wil je graag met deze opdracht aan de slag in je vak? Laat je gegevens na en we brengen je in contact met de juiste persoon.

Ben je student en wil je deze opdracht gebruiken in één van je vakken? Laat je gegevens na en voeg alvast het e-mailadres van de professor of assistent toe. Wij brengen jou in contact met de juiste persoon.

Laat je gegevens na: 

    Praktisch

    Mogelijke onderwijsvormen

    Challenge-based onderwijs, Projectwerk

    Maatschappelijke meerwaarde

    5/5