Ontwerp een marketingplan voor de toekomst van Anfentine Agencies

Opdracht

Netwerk:

Anfentine Agencies

Anfentine Agencies vertegenwoordigt internationale merken in kinderkledij en accessoires op de BENELUX markt. We willen een springplank zijn voor opkomende leuke baby- en kindermerken in de Benelux.

Wat is de opdracht?

In de uitdagende sector van de steeds sneller veranderend modewereld, hebben de studenten met een passie voor kindermode en internationale handel de opportuniteit om een marketingplan uit te werken om de toekomst van Anfentine Agencies te garanderen. Via oa. marktonderzoek, concurrentie-analyse, SWOT-analyse, out-of-box thinking,… willen we de studenten de kans bieden om zich volledig uit te leven.

Welke ondersteuning kan er verwacht worden?

Ons bedrijf huist in een showroom van 600m2. Er is genoeg plaats voor creatieve ideeën, ervaringen, belevingen en kennis.

Wil je graag aan deze uitdaging werken?

Ben je professor of assistent en wil je graag met deze opdracht aan de slag in je vak? Laat je gegevens na en we brengen je in contact met de juiste persoon.

Ben je student en wil je deze opdracht gebruiken in één van je vakken? Laat je gegevens na en voeg alvast het e-mailadres van de professor of assistent toe. Wij brengen jou in contact met de juiste persoon.

Laat je gegevens na: