Ontwikkel nieuwe features voor het digitaal platform Anger heroes

Opdracht

Netwerk:

vzw Touché

Touché maakt de wereld positief agressief, door mensen te helpen, inspireren, stimuleren om hun kwaadheid en agressie positief in te zetten.

Wat is de opdracht?

Agressie is niet iets van een bepaalde groep mensen. Agressie is iets van ons allemaal, van altijd en overal. In tegenstelling tot hoe we als samenleving met kwaadheid en agressie omgaan (vaak destructief), willen we de energie die in kwaadheid verborgen zit gebruiken om ze om te zetten in positieve doelen. Anger heroes connecteert als digitaal platform mensen van over gans de wereld die de schone kant van colère nog meer willen doen blinken. Zo wordt agressie een magische, schoonheid en verbinding creërende kracht.

We hebben met het platform de ambitie om de wereld positief agressief te maken. We doen dat lokaal in Gent en kunnen studenten meenemen in onze visie en missie. We ontwikkelden een digitale twin (angerheroes.com) om onze ambitie om de wereld te besmetten met een positief agressief virus kracht bij te zetten.

We zouden het fantastisch vinden als er nieuwe features kunnen toegevoegd worden aan dit platform. We denken dan aan wereldkaart (waar mensen elkaar snel kunnen op terugvinden), communicatietools, een agenda met events met geïntegreerde inschrijfmogelijkheid, een mogelijkheid om een gesprek met een therapeut te boeken, …

Welke ondersteuning kan er verwacht worden?

 • er is reeds een platform gebouwd waar kan op verder gewerkt worden: https://www.angerheroes.com
 • we hebben inhoudelijk materiaal verzameld dat kan inspireren
 • we dienden steunaanvragen in om dit mogelijk te maken, maar kregen tot op heden nog geen antwoord.

Wil je graag aan deze uitdaging werken?

Ben je professor of assistent en wil je graag met deze opdracht aan de slag in je vak? Laat je gegevens na en we brengen je in contact met de juiste persoon.

Ben je student en wil je deze opdracht gebruiken in één van je vakken? Laat je gegevens na en voeg alvast het e-mailadres van de professor of assistent toe. Wij brengen jou in contact met de juiste persoon.

Laat je gegevens na: 

  Praktisch

  Mogelijke onderwijsvormen

  Bachelor of masterproef, Challenge-based onderwijs, Projectwerk

  Maatschappelijke meerwaarde

  5/5