Over ons

Deze oproep wordt georganiseerd door twee diensten binnen UGent: DO! in samenwerking met Tech Transfer.

DO! (Durf Ondernemen)

DO! is het expertisecentrum voor ondernemerschap aan UGent. We zijn het eerste aanspreekpunt voor alle UGent’ers die denken aan ondernemen en vormen een springplank naar verdere begeleiding bij aansluitende diensten en programma’s. Het doel van DO! is om alle studenten en onderzoekers correct te informeren over de voor- en de nadelen van een carrière als ondernemer, om hen zoveel mogelijk ondernemende competenties te laten verwerven, en om deze student-ondernemers optimaal te begeleiden en te ondersteunen bij de uitbouw van hun onderneming.

Onze visie is dat elke student of onderzoeker een ondernemende ervaring krijgt aan onze onderwijsinstelling. Deze Call for Challenges past perfect in dat plaatje. 

TechTransfer

UGent TechTransfer bevordert de overdracht van de universitaire onderzoeksresultaten naar de sociaal-economische omgeving. 

De organisatie bestaat uit een centrale interfacedienst (TechTransfer) en decentrale business development centers.  Zij vormen de link tussen de academische en de industriële wereld.

De business development centers groeperen complementaire onderzoeksdepartementen volgens toepassingsgebied of expertisedomein. Samen vormen zij het Industrial Liaison Network

Neem contact op

Via e-mail: callforchallenges@ugent.be

Via telefoon: 09/264.32.60