StartForFuture

13 – Start For Future zoekt uitdagingen in Circular Economy

Start For Future werkt samen met verschillende projectgebaseerde vakken over heel de universiteit, en wil multidisciplinaire studentengroepen uitdagen om ondernemend aan de slag te gaan met uitdagingen in de circulaire economie waar ze ook een eigen start-up rond kunnen opstarten.

Lees meer

12 – Start For Future zoekt uitdagingen in Food

Start For Future werkt samen met verschillende projectgebaseerde vakken over heel de universiteit, en wil multidisciplinaire studentengroepen uitdagen om ondernemend aan de slag te gaan met voedingsuitdagingen waar ze ook een eigen start-up rond kunnen opstarten.

Lees meer

11 – Start For Future zoekt uitdagingen in Health

Start For Future werkt samen met verschillende projectgebaseerde vakken over heel de universiteit, en wil multidisciplinaire studentengroepen uitdagen om ondernemend aan de slag te gaan met uitdagingen in de gezondheidszorg waar ze ook een eigen start-up rond kunnen opstarten.

Lees meer

9 – Start For Future zoekt uitdagingen in Urban Mobility

Start For Future werkt samen met verschillende projectgebaseerde vakken over heel de universiteit, en wil multidisciplinaire studentengroepen uitdagen om ondernemend aan de slag te gaan met mobiliteitsuitdagingen waar ze ook een eigen start-up rond kunnen opstarten.

Lees meer